Kropsvægtøvelser versus vægtvest

Kropsvægtsøvelser er en god måde at komme i form på, og kan udøves hvor som helst. Alt du har brug for er rigeligt med energi og din egen kropsvægt at kæmpe med. De mest almindelige kropsvægtøvelser er som følger: Burpees, squats, lunges, armstrækkere og trappetræning.

Denne form for træning er fantastisk at indføre i din træningsrutine, siden du udnytter din egen vægt og har fri bevægelighed i dine øvelser. Hvis du går og har brug for mere udfordring i din kropsvægt træning, da kan du gøre brug af en såkaldt vægtvest.

En vægtvest er, som navnet antyder, en vest med vægt i. Mange af disse veste kan endda justeres i vægten, hvortil du som regel kan finde veste mellem 0,5 – 20kg.

Det smarte ved vesten, sammenlignet med vægtstænger og håndvægte, er, at en vest sidder tæt ind til kroppen og du vil derfor ikke miste din bevægelighed i dine øvelser. Du vil hertil også kunne udføre mange øvelser, som eller ville være umulige at udføre med almindelige vægte, såsom burpees. Med en vægtvest vil du kunne få meget mere ud af dine kropsvægtøvelser, og klart få pusten op.

Kropsvægtøvelser er fantastisk smarte, idet de kan gøres når som helst og hvor som helst. Vægtveste gør det muligt for dig at opnå samme fordele, alt mens du kan skubbe mere til dine grænser og udfordre dig selv.

En løbetur med vægtvest

En god måde at få de meste ud af din vægtvest vil også være, at tage den med på en løbetur. Den ekstra vægt gør det en del hårdere at løbe, og du vil derfor kunne mærke det syre mere i dine ben end sædvanligt efterfølgende. Hvis du vælger at løbe med vægtvesten på, skal du være særlig opmærksom på at tage det stille og roligt til at starte med, især i bakket terræn, hvis ikke du er vant til at løbe med den ekstra kropsvægt. Hvis du er mere til hjemmetræning end en tur i fitnesscentret eller hvis du gerne vil sikre dig noget fleksibilitet i dit træningsskema, så er en vægvest klart en god investering af din tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *