Konditionstræning på en regnvejrsdag

En ting er at kunne løfte tunge byrder og gøre sig godt i et træningscenter, en anden ting er at have god kondition. Det er altid en god ide at vægte de to typer træning ligeligt for få det meste ud af din træning. Dog er det typisk konditionstræning, der ofte bliver slækket på, når vi tager konditøjet på. God kondi kræver som regel godt vejr og let til ingen vind før de fleste af os tør sætte fod på den lokale løbebane eller skov rute.

Konditionstræning er vigtigt for dit hjerte- og lungehelbred og øger stofskiftet i din krop, hvilket er nødvendigt for enhver træningsrutine. For at opnå god kondi vil det kunne svare sig at inkludere 1-2 ugentlige løbeture eller lignende. Hvis du til gengæld ikke finder løbetræningen særlig interessant eller kan se det regner udenfor, frygt da ej – der er visse alternative til at få pulsen op indendørs.

Roning er et fantastisk alternativ til en god løbetur, og gør godt for hele kroppen. Når du ror gør du nemlig brug af både dine benmuskler såvel som dine overarme, skuldre og bryst.

Roning er derfor en all-around løsning til dig, som ønsker at styrke hele kroppen, og få en masse god kondi ind i din træningsrutine. På en havstille dag, kan du tage ud på det åbne vand og ro dig en tur, mens du om vinteren og på regnvejrsdage kan ro på romaskine – f.eks. derhjemme eller i et træningscenter.

Roning styrke hele kroppen

En anden måde, hvorpå du kan opnå en stærk kondi, er ved at træne derhjemme i stuen. Alt du skal gøre er at sørge for at skabe god plads, hvortil du kan lave forskellige øvelser såsom: Sprællemænd, burpees, Mountain Cimbers, sprint og jump-squats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *